AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu cam kırmak

Kahve falında buzlu cam kırmak

Kahve falında buzlu cam kırmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu cam kırmak gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında buzlu cam kırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında buzu kırmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında buz kırmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camda buz görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu cam görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak kırmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın camını kırmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kapı kırmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir