Kahve falında elinde bıçak olduğunu görmek

Kahve falında elinde bıçak olduğunu görmek çözümlere kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde bıçak olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında elini bıçakla kesmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir