AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bıçakla koşmak

Kahve falında elinde bıçakla koşmak

Kahve falında elinde bıçakla koşmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük paralar kazanacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, malını ve canını emniyete alacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Kahve falında elleri üstünde koşmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri üzerinde koşmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında el ele koşmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir