AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elinde bıçak gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini bıçaklanmış görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, işlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir