AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin elinde bıçak gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin bıçaklandığını görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli bıçaklanmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin elinde bıçak görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının elinde bıçak görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir