AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli bıçaklı birini görmek

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli bıçaklı birini gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet eder.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek çalışıyorsa terfi alacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde bıçakla saldırmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, başarıların artacağına delalet eder.

Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, esenliği bulacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir