AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elinde bıçak görmek

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi elinde bıçak gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında hırsızın elinde bıçak görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek sıkıntılardan kurtulmaya, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli bıçaklanmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla el kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bıçak olduğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir