AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek işlerini hafifleteceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın elinde bıçak görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla eli kesmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek üzüntülerinin son bulacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinde bıçak görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde bıçak olduğunu görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir