AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun elinde bıçak gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun bıçaklandığını görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek kısmetinin hep açık olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında eli bıçaklı adam görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine inanılır.

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, heveslerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde bıçak görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir