AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bavul görmek

Kahve falında elinde bavul görmek

Kahve falında elinde bavul görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, şaşkın olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde bavul gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elinde bavul görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında bavula kıyafet koymak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bavul görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında iki bavul görmek aile içinde husumet gelişeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kirmizi bavul görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir