AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde bavul görmek

Kahve falında birinin elinde bavul görmek

Kahve falında birinin elinde bavul görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, saygınlık elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde bavul gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında elinde bavul görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık bavul görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bavul almak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Kahve falında bavul içinde para görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bavul görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir