AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki bavul görmek

Kahve falında iki bavul görmek

Kahve falında iki bavul görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında iki bavul gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bavul görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet eder.

Kahve falında büyük bavul görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert bavul görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında bavul hediye almak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bavul görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir