AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde bavul görmek

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bavul gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek derin bir nefes alacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bavul görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ev sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yüzünde güller açacağına yorulur.

Kahve falında dağınık bavul görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bavul görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir