AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bavul görmek

Kahve falında siyah bavul görmek

Kahve falında siyah bavul görmek bol muhabbette olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bavul gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında siyah bavul görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bavul görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Kahve falında küçük bavul görmek huzurunun yerinde olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık bavul görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işarettir.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bavula eşya toplamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bavulunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli bavul görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir