AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi bavul görmek

Kahve falında kirmizi bavul görmek

Kahve falında kirmizi bavul görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi bavul gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Kahve falında kirli bavul görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi bavul görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü bavul görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında içi dolu bavul görmek acı veren durumların vuku bulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavul doldurmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bavul görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında büyük bavul görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bavulla kaçmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir