AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde bavul görmek

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde bavul gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işarettir.

Kahve falında elinde bavul görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bavul görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavul hediye almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir