AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavula kıyafet koymak

Kahve falında bavula kıyafet koymak

Kahve falında bavula kıyafet koymak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bavula kıyafet koymak gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında bavula kıyafet koymak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bavula eşya koymak kudret ve hikmet sahibi olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantaya kıyafet koymak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavul doldurmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, güzel bir haber almaya delalet eder.

Kahve falında çanta bavul görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bavul dolusu para görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık bavul görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bavulunu hazırlamak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir