AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde balta görmek

Kahve falında elinde balta görmek

Kahve falında elinde balta görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elinde balta gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında eli baltalı adam görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde balta görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde balta görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balta keser görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalettir.

Kahve falında baltalı adam görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek başarılarının kalıcı olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir