AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli baltalı adam görmek

Kahve falında eli baltalı adam görmek

Kahve falında eli baltalı adam görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sorunlarını unutacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eli baltalı adam gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Kahve falında eli baltalı adam görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baltalı adam görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde balta görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde balta görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında balta bilemek rızıksız kalacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında baltayla birini yaralamak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya balta yemek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir