AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltalı adam görmek

Kahve falında baltalı adam görmek

Kahve falında baltalı adam görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında baltalı adam gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında eli baltalı adam görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında baltalı adam görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Kahve falında balta keser görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde balta görmek kendisini işine vereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında altın balta görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında savaş baltası görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir