AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde balta görmek

Kahve falında ölünün elinde balta görmek

Kahve falında ölünün elinde balta görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zararının büyük olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde balta gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında elinde balta görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde balta görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında eli baltalı adam görmek imkânların günden güne azalacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında birini baltayla kesmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla birini öldürmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir