AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde balta görmek

Kahve falında birinin elinde balta görmek

Kahve falında birinin elinde balta görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, saadete ereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çocuk sahibi olunacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde balta gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Kahve falında eli baltalı adam görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elinde balta görmek küslükleri bitireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinde balta görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde balta görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek iş için gurbete gidileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balta sapı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında demir balta görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında savaş baltası görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, konuşmaz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir