AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla ağaç kesmek

Kahve falında baltayla ağaç kesmek

Kahve falında baltayla ağaç kesmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet eder.

Kahve falında baltayla bacak kesmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında birini baltayla kesmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında baltayla kol kesmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek inancından ödün vereceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işaret eder.

Kahve falında balta bilemek sorunların tamamen biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında balta sapı görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir