AnaSayfa / Genel / Kahve falında balta keser görmek

Kahve falında balta keser görmek

Kahve falında balta keser görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, para sıkıntısı çekeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balta keser gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında keser balta görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balta keser görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balta görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş baltası görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında baltayla birini öldürmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında baltayla kafa kesmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir