AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini baltayla öldürmek

Kahve falında birini baltayla öldürmek

Kahve falında birini baltayla öldürmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok güzel günler göreceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sürekli tartışacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında baltayla birini öldürmek işinde verimsiz olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına tabir olunur.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında balta sapı görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balta bulmak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baltalı adam görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında baltayla kafa kesmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında keser balta görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir