AnaSayfa / Genel / Kahve falında su olmadan abdest almak

Kahve falında su olmadan abdest almak

Kahve falında su olmadan abdest almak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında su olmadan abdest almak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak çalıştığı yerde amir olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında suyla abdest almak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, onlara doyasıya sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında az suyla abdest almak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak güzel ameller işleyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet eder.

Kahve falında abdest suyu görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su aramak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir