AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, inancının zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında zemzem suyu vermek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret eder.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, şansının ve bahtının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir