AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine abdest suyu vermek

Kahve falında birine abdest suyu vermek

Kahve falında birine abdest suyu vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının afiyette geçeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, gururlandıracak işler yapacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine abdest suyu vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birine abdest suyu vermek işinde büyük zaferler elde edeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alana su dökmek süzüleceğine, ağlayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek işlerinin büyüyeceğine, fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında ılık suyla abdest almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında abdest almak için su aramak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir