AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin içini öpmek

Kahve falında elin içini öpmek

Kahve falında elin içini öpmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında elin içini öpmek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına inanılır.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, dertleşerek moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının elini öpmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında atatürkün elini öpmek insanları hak yoluna çağıracağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında misafir eli öpmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir