AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, eve huzur dolacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek işinde verimsiz olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek makam ve rızık sağlayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek yeni bir çevre edinileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide öpmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir