AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün elini öpmek

Kahve falında atatürkün elini öpmek

Kahve falında atatürkün elini öpmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında atatürkün elini öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında atatürkün elini öpmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkü öpmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün elini tutmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek maddi açıdan zarara uğranacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önemli birinin elini öpmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin elini öpmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının elini öpmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek bir işe soyunacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir