AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, masraflarının azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızın elini öpmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın elini öpmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı öpmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir