AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin elini öpmek

Kahve falında hasta birinin elini öpmek

Kahve falında hasta birinin elini öpmek tatsız durumlar yaşanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, arabasını ve toprağının olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Kahve falında hasta eli öpmek her zaman çok üzgün olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanın elini öpmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında hasta öpmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hasta birini öpmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı öpmek süzüleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta el görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin elini tutmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir