AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanıp el öpmek

Kahve falında nişanlanıp el öpmek

Kahve falında nişanlanıp el öpmek güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında nişanda el öpmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Kahve falında nişanlını öpmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kazancının ilk önce azalacağına yorulur.

Kahve falında nişanlısını öpmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında nişanlı birini öpmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlıyı öpmek sorunsuz geçeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde nişan yüzüğü görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir