AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir eli öpmek

Kahve falında misafir eli öpmek

Kahve falında misafir eli öpmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında misafir eli öpmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında misafirlerin elini öpmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında misafir eli öpmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında misafirin elini öpmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında misafiri öpmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirleri öpmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir öpmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında teyzenin elini öpmek çaresizleşeceğine, bereketin eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir