AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yakının elini öpmek

Kahve falında ölen yakının elini öpmek

Kahve falında ölen yakının elini öpmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yüzünün de güleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının elini öpmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir