AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde bozuk para görmek

Kahve falında elimde bozuk para görmek

Kahve falında elimde bozuk para görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Kahve falında elimde bozuk para gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında elimde bozuk para görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Kahve falında elimde para görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek maddi zararın büyük olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimi yıkamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elimde silah görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında elimde ekmek görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde anahtar görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında elim sende oynamak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir