AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimi yıkamak

Kahve falında elimi yıkamak

Kahve falında elimi yıkamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında elimi yıkamak gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz.

Kahve falında elimi yıkamak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında elimin kanadığını görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret eder.

Kahve falında elimin kesildiğini görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elimde çiçek görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında elim sende oynamak malının artmasına, bereketlenmesine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elimde muska görmek gelirinin sürekli olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında elimi kınalı görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir