AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde para görmek

Kahve falında elimde para görmek

Kahve falında elimde para görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimde para gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında elimde para görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elimde bozuk para görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında elimle balık tutmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elimi yıkamak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, evine bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında elimde çiçek görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında elimde muska görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elimi kınalı görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir