AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde silah görmek

Kahve falında elimde silah görmek

Kahve falında elimde silah görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, huzura kavuşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet eder.

Kahve falında elimde silah gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında elimde silah görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elimi görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimde sopa görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elimi yıkamak işlerinin gelişme göstereceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elimde bozuk para görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elimde para görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir