AnaSayfa / Genel / Kahve falında elim sende oynamak

Kahve falında elim sende oynamak

Kahve falında elim sende oynamak hikmet sahibi olacağına, dertleşerek moral bulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elim sende oynamak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Kahve falında elim sende oynamak şansa, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek başarısının çoğalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin senden kaçtığını görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sentor görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin senden ayrıldığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının senden hoşlandığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin senden para istediğini görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir