AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde ekmek görmek

Kahve falında elimde ekmek görmek

Kahve falında elimde ekmek görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elimde ekmek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında elimde ekmek görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine inanılır.

Kahve falında elimi kınalı görmek mevki kazanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elimi yıkamak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında elimde anahtar görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet eder.

Kahve falında elimin kesildiğini görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına inanılır.

Kahve falında elimi tutmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elime kına yakmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında elimde bozuk para görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir