AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kucaklaşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek bolluk içinde yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek art niyetli kişilere uyacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında elimin kanadığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek sıkıntıların sona ereceğine, aç kalacağına alamet eder.

Kahve falında elimi tutmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elimle balık tutmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elime kına yakmak darda kalacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında elim sende oynamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir