AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde anahtar görmek

Kahve falında elimde anahtar görmek

Kahve falında elimde anahtar görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sözünde duracağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elimde anahtar gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında elimde anahtar görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elimde muska görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işarettir.

Kahve falında elimde silah görmek mutluluk ve saadete, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elimde bozuk para görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elimde ekmek görmek onu cesaretlendireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında elimle balık tutmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimi kesmek her kararlarında onların arkasında olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir