AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın altını öpmek

Kahve falında ayağın altını öpmek

Kahve falında ayağın altını öpmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, güzel günlere kavuşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın altını öpmek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağın altını öpmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek güzel ve olumlu haberler alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayak altını öpmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında el ayak öpmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir