AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altını öpmek

Kahve falında ayak altını öpmek

Kahve falında ayak altını öpmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sıkıntılarını atlatacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak altını öpmek gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek yapılan planların alt üst olacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayağın altını öpmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Kahve falında ayak altını öpmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işinin başından ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir