AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın altını öpmek kolay kolay pes etmeyeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak altını öpmek mesleğinde atılım yapacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı öpmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir