AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yüzü şişmek

Kahve falında eli yüzü şişmek

Kahve falında eli yüzü şişmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, zenginlik içinde olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eli yüzü şişmek gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Kahve falında eli yüzü şişmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü şişmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü şişmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında eli şişmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elleri şişmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü şişmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü şişmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı şişmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir