AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü şişmek

Kahve falında yüzü şişmek

Kahve falında yüzü şişmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sağlığının bozulmayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında yüzü şişmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında yüzü gözü şişmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü şişmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü şişmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı şişmek kazancını birkaç kat arttıracağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dudakları şişmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında vücudu şişmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir