AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü şişmek

Kahve falında göğsü şişmek

Kahve falında göğsü şişmek işlerin bozulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü şişmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında göğsü şişmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet eder.

Kahve falında göbeği şişmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elleri şişmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri şişmek keyifli sohbetler edeceğine, zaferlere doymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazları şişmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başı şişmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnı şişmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dili şişmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir